Zokni mindazoknak, akik igényesek, büszkék egyéni stílusukra, és egyáltalán nem félénkek. Akik inkább teremtik, mint követik a divatot, és rajonganak a színekért.
Kicsit talán pimaszabbak, és bátrabban szembe mennek a hagyományokkal, mint mások.

A TE STÍLUSOD,
A TE MEGJELENÉSED.
A wigglesteps
A TE MÁRKÁD.

Egyszerűen jobbak vagyunk BIO-ban

ELŐRELÁTÓ – FENNTARTHATÓ

Németországi és törökországi üzemeinkben komolyan vesszük a “zöld gyár” elvet. Ez mit jelent? Következetesen tartózkodunk mérgező anyagok és génmanipulált pamut alkalmazásától. Támogatjuk a kisebb, családi gazdaságokat, és olyan megújuló energiaforrások felhasználására törekszünk, mint a szél vagy napenergia.

GAZDASÁGOS – ÖKOLOGIKUS

Míg mások a mintát beleszövik a termékbe, mi korszerű és környezetkímélő nyomásos technológiát alkalmazunk. Ezáltal gyorsabban tudunk új mintákat bevezetni, gyorsabban tudunk reagálni a vevői igényekre, és kisebb mennyiségeket is le tudunk gyártani.

KÍVÜL SZÍNES – BELÜL ZÖLD

Mindegyik modellünk – kívül trendi élmény, belül kényelmes érzet – simulékony, puha, bőrbarát és teljesen természetes bio-pamut! Ez adja a különbséget és teszi vonzóvá a terméket az egyre növekvő célcsoportnak, azoknak, akik számára a divat és a környezet iránti felelősség ugyanolyan fontos.

Termékismertető

“Fast car”, “Gamble”, “Time Square” – kívül trendi élmény, belül kényelmes érzet – simulékony, puha, bőrbarát és teljesen természetes bio-pamut! Ez adja a különbséget és teszi vonzóvá a terméket az egyre növekvő célcsoportnak, azoknak, akik számára a divat és a környezet iránti felelősség nem két idegen téma.

A DRY TOUCH® technológia megakadályozza a tapadós érzetet, mivel gyorsabban szárad mint más szövetek, így megbízhatóan szárazon tartja a lábat, és hűs érzetet biztosít.

Belül: organikus pamut
Kívül: Dry touch®

Összetétel: 40% pamut, 40% poliészter, 16% polyamid, 4% elasztán

Fenntarthatóság

A termékek fejlesztése és gyártása is előtérbe helyezi a környezettudatos és fenntartható gyártási folyamatokat..

Kedvcsináló

Webáruház
Női kollekció

BALLERINA-, TITOK-, BOKA- ÉS TÉRDZOKNIK NŐKNEK

Webáruház
Férfi kollekció

TITOK- ÉS BOKAZOKNIK FÉRFIAKNAK